Piskuinen Puola kätkee sisälleen uskomattoman kauniita kohteita, historiallisia tapahtumia, ystävällisiä ihmisiä, herkullista ruokaa ja edullisen hintatason. Köyhästä itäblokin maasta moderniksi matkakohteeksi vain muutaman vuosikymmenen aikana kasvanut Puola on onnistunut valloittamaan sekä suomalaisten että muiden eurooppalaisten sydämet.

Puolan matkan rahoittaminen edullisella kulutusluotolla

Suomea huomattavasti edullisesta hintatasostaan huolimatta matka Puolaan vaatii kuitenkin jonkin verran budjetointia. Lentojen ja majoituksen lisäksi rahaa uppoaa kuljetuksiin, aktiviteetteihin, pääsylippuihin, ruokaan, juomaan, shoppailuun, vakuutuksiin ja nyt pandemian aikana myös negatiivisiin testituloksiin, joita monet lentoyhtiöt ja EU-maiden rajatarkastukset vaativat. Aina omat säästöt eivät riitä tällaisen matkan kustantamiseen ja varsinkin, jos mukaan lähtee monipäinen perhe. Tällöin edullisella korolla ja kuluilla varustettu kulutusluotto voi auttaa tekemään unelmista totta.

Vakuudeton kulutusluotto on nopea laina, jota on helppo hakea suoraan netistä kotoa poistumatta. Nopeimmillaan lainarahat voidaan maksaa tilillesi jopa saman vuorokauden aikana, joten mikäli Puolan matka varmistuu viime hetkellä tai huomaat vasta muutamaa päivää ennen, etteivät omat säästöt riitä kustantamaan koko matkaa, voit täyttää lainahakemuksen kätevästi verkossa ja saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Miksi kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksen kautta?

Vaikka vakuudettoman kulutusluoton hakeminen verkossa on tänä päivänä nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, näiden lainojen korkokulujen kanssa kannattaa olla tarkkana. Markkinoiden edullisimman ja kalleimman kulutusluoton välillä voi olla useampien prosenttien heitto, joka merkitsee esimerkiksi 5 000 euron arvoisessa kulutusluotossa jopa satojen eurojen edestä korkokuluja.

Kun kilpailutat lainat suoraan Rahalaitoksen sivuilla, voit säästää tulevan lainasi korkokuluissa merkittävän summan rahaa. Näillä säästöillä voit sitten nautiskella täysin rinnoin Krakovan kauniista maisemista jokiristeilyllä tai shoppailla sukulaisille ihania matkatuliaisia Varsovan historiallisessa keskustassa.

Kilpailuta lainat ilmaiseksi ja ilman sitoomuksia

Lainojen kilpailuttaminen voi kuulostaa aluksi työläältä tehtävältä, mutta Rahalaitos hoitaa tämän tehtävän puolestasi ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Voit täyttää lainahakemuksen suoraan heidän sivuillaan, jolloin Rahalaitos kilpailuttaa lukuisten yhteistyökumppaniensa joukosta edullisimmat lainatarjoukset juuri sinulle.

Rahalaitoksen lainavertailussa on mukana tälläkin hetkellä jopa kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden joukosta löydät lainojen kilpailutuksen ansiosta aina ajankohtaisimmat tarjoukset. Lisäksi sinun ei lisäksi tarvitse selvittää lainahakemuksessa erikseen, mihin tarkoitukseen aiot lainarahat suunnata, joten voit käyttää lainarahat vaikkapa puoliksi lentoihin ja puoliksi majoitukseen.

Voit myös kilpailuttaa Rahalaitoksen sivuilla kätevästi eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat joustoluotot, jolloin voit nostaa joustoluotolta rahaa omalle tilillesi juuri sen verran kuin matkan aikana tarvitset. Tällä tapaa sinun ei tarvitse arvioida etukäteen matkan budjettia ja voit lähteä matkaan myös turvallisemmin mielin, kun tiedät, että joustoluotolta löytyy varmasti rahaa myös tiukan paikan tullen. Lisäksi et maksa lainastasi korkoa ja kuluja kuin siltä osalta, jonka nostat joustoluotolta. Uutta luottoa vapautuu käyttöösi puolestaan sen mukaan, kun lyhennät edellistä lainaa takaisin.

Koska lomalla kuluu paljon rahaa, on tietysti tärkeää, ettet velkaannu samalla, kun kustannat Puolan matkasi lainarahalla. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä vain tällä tapaa selvität, mikä saamistasi lainatarjouksista on kaikkein edullisin. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten mikäli yksikään saamistasi lainatarjouksista ei miellytä, voit jättää lainahakemuksen sikseen ja kokeilla myöhemmin uudestaan.