Puola on monin tavoin erinomainen matkakohde ja aivan erityisen paljon saat matkastasi irti, kun asut neljän pyörän päällä matkailuautoksi tuunatussa pakettiautossa. Näin olet vapaa tulemaan ja menemään mielesi mukaan ja tutustumaan Puolaan ja sen nähtävyyksiin läpikotaisin.

Vinkit ja tärpit auton tuunaamiseen

Kun pakettiautosta on tarkoitus tuunata matkailuauto, ovat hyvät vinkit ja tärpit tarpeen. Yksi hyvä vinkki on hyödyntää pakettiauton hyllyt. Kun autoon on asennettu laadukkaat ja käytännölliset pakettiauton hyllyt, on autossa helppo kuljettaa mukana kaikki arjessa tarvittava, minkä lisäksi tarvikkeet on helppo löytää auton uumenista, kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Järjestyksen ylläpito autossa on helppoa, kun pakettiauton hyllyt tarjoavat tavaroille omat, helposti löydettävät paikat! Löydät laadukkaat pakettiauton hyllyt Work System -verkkokaupasta. Niiden avusta pakettiautokodista on mahdollista luoda viihtyisä soppi, jonne on mukava vetäytyä lepäämään ja viettämään aikaa.

Vinkit ja tärpit Puolan valloitukseen

Puola on yllättävän monipuolinen matkailumaa, josta löytyy niin mielenkiintoisia kaupunkikohteita, vaikuttavia luontokohteita kuin myös historian havinaa. Monet kohteet herättävät monenlaisia tunteita, joten kannattaa varautua erityisen tunnerikkaaseen ja puhuttelevaan lomaan!

Matkatessasi Puolaan sinun kannattaa ehdottomasti tutustua maan pääkaupunki Varsovaan. Varsova kuuluu Euroopan suurimpiin metropoleihin, joten sieltä löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kaupunki sijaitsee Itä- ja Keski-Euroopan välissä ja on viime vuosina elänyt noususuhdanteessa. Tämän ansiosta kaupunkiin on panostettu erityisen paljon.

Kun ihmispaljous alkaa Varsovassa väsyttää, tarjoaa Bialowiezan kansallispuisto sille upeaa vastapainoa. Tästä kansallispuistosta löytyy Euroopan suurin ikimetsä ja voit nähdä siellä jopa visenttejä. Nämä mahtavat eurooppalaiset biisonit ovat upea näky, joten jo niiden vuoksi kannattaa matkata kansallispuistoon. Matka on onneksi helppo taittaa omalla tuunatulla pakettiautokodilla!

Jos haluat tutustua Puolan karuun historiaan, on Auschwittz-Birkenau-niminen keskitysleiri mielenkiintoinen, joskin samalla myös järkyttävä vierailukohde. Kokemuksen syvyyttä voi syventää valitsemalla iltalukemiseksi esimerkiksi koskettavan Anne Frankin päiväkirjan. Päiväkirjan pariin on mukava syventyä vaikkapa sadesäällä sateen piiskatessa matkailuauton ikkunoihin. Wieliczkan suolakaivos on yksi upea vierailukohde ja se on myös Unescon maailmanperintökohde.